Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in analize obiska tega spletnega mesta. Več ...
Dovoli Zavrni
si | en
| PUM | Natura 2000 | Sklad dela | Podjetno Zasavje |
Podvine 36
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
tel.: + 386 (0)3 56 60 500
fax.: + 386 (0)3 56 60 510
Išči
ANKETA
V obdobju 2014-2020 Zasavje potrebuje predvsem vlaganja v
gospodarstvo
ljudi in znanje
prostor in okolje
POVEZAVE

Aktualno

Podjetni izkoristijo podjetniške priložnosti

Regionalni center za razvoj pripravlja delavnico Podjetni izkoristijo podjetniške priložnosti, ki bo v sredo, 30. septembra 2015, ob 12. uri v prostorih podjetniškega inkubatorja v Hrastniku (Cesta 1. maja 83). Na njej bodo podjetjem predstavili program ukrepov za problemsko območje Hrastnik–Radeče–Trbovlje, načrte do konca letošnjega leta in ugodnosti, ki jih lahko izkoristijo. Drugi del delavnice bo namenjen pripravam na razpis Slovenskega podjetniškega sklada, ki naj bi bil še v tem koledarskem letu.

Delavnica se bo začela s predstavitvijo ukrepov za problemsko območje Hrastnik–Radeče–Trbovlje, sledila bo predstavitev ukrepa Davčne olajšave za zaposlovanje in investiranje in ukrepa Povračilo plačanih prispevkov delodajalca za socialno varnost. V zadnjem delu bodo predstavljeni razpisni obrazci Slovenskega podjetniškega sklada za potencialne prijavitelje.

Vabilo

Copyright © 2009 Regionalni center za razvoj d.o.o., vse pravice pridržane
Vsa vsebina je avtorsko zaščitena in se je ne sme distribuirati brez predhodnega dovoljenja.

Izdelava Spletni studio Inframe