Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje in analize obiska tega spletnega mesta. Več ...
Dovoli Zavrni
si | en
| PUM | Natura 2000 | Sklad dela | Podjetno Zasavje |
Podvine 36
1410 Zagorje ob Savi
Slovenija
tel.: + 386 (0)3 56 60 500
fax.: + 386 (0)3 56 60 510
Išči
ANKETA
V obdobju 2014-2020 Zasavje potrebuje predvsem vlaganja v
gospodarstvo
ljudi in znanje
prostor in okolje
POVEZAVE

Organi

Razvojni svet zasavske regije je organ usklajevanja razvojnih pobud in razvojnih interesov v regiji. Sestavljajo ga predstavniki občin, gospodarstva in nevladnih organizacij v regiji.
Svet vodi in usmerja pripravo regionalnega razvojnega programa in ga sprejme, sodeluje z regijami drugih držav na področju regionalnega razvoja, sklepa dogovore za razvoj regije, sodeluje v teritorialnem razvojnem dialogu in spremlja izvajanje regionalnega razvojnega programa in dogovorov za razvoj regije.

Razvojni svet zasavske regije


Razvojni svet zasavske regije na prioritetnih področjih razvoja v regiji imenuje odbore, ki pripravijo predloge odločitev v postopku priprave in izvajanja regionalnega razvojnega programa.
Svet ima pet rednih delovnih teles: odbore za človeške vire in kakovost življenja, za gospodarstvo, za okolje, prostor in infrastrukturo, za razvoj podeželja in za turizem.

Redna delovna telesa razvojnega sveta zasavske regije


Razvojni svet zasavske regije ima poleg rednih delovnih teles še dve ad hoc delovni telesi: odbora za okolje in zdravje in za razvoj energetike v Zasavju.

Ad hoc delovni telesi razvojnega sveta zasavske regije


V novi finančni perspektivi je Slovenija razdeljena na dve kohezijski regiji, vzhodno in zahodno. Zasavje sodi v vzhodno in ima pet članov v njenem razvojnem svetu.

Člani razvojnega sveta kohezijske regije Vzhodna Slovenija iz Zasavja

Copyright © 2009 Regionalni center za razvoj d.o.o., vse pravice pridržane
Vsa vsebina je avtorsko zaščitena in se je ne sme distribuirati brez predhodnega dovoljenja.

Izdelava Spletni studio Inframe